Praktijk voor gezondheidspsychologie

Maatregelen coronavirus

NIEUW: gratis programma's van Therapieland omgaan met coronastress ; 

Wij volgen de adviezen van het RIVM om verspreiding van het virus zo veel mogelijk te voorkomen. We gaan zorgvuldig om met  jouw onze veiligheid. We willen de zorgverlening zoveel mogelijk doorgang laten vinden. Jouw behandelaar informeert je of de gesprekken face to face (vanaf 15 mei) plaatsvinden of via beeldbellen. 

Afspraken op de praktijk 
Van onze bezoekers en cliënten verwachten wij dat deze zich aan de richtlijnen van het RIVM houden en thuis blijven als zij klachten als niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of verhoging tot 38 graden Celsius hebben. Ook blijf je thuis als iemand in je huishouden deze klachten heeft. Zijn er klachten laat ons dan weten dat jij of je kind niet naar de praktijk komt. De afspraak op de praktijk wordt dan in principe vervangen door een (beeld) bel consult op het tijdstip dat de afspraak op de praktijk gepland staat. Mocht de behandelaar zelf ziek worden dan wordt het consult indien mogelijk ook omgezet in een (beeld)belsessie.

Verder verzoeken wij je om niet eerder dan het afgesproken tijdstip aanwezig te zijn om zo de wachtkamer zo min mogelijk te hoeven gebruiken. Wij hanteren vazelfsprekend de 1,5 meter afstand regel. Voor binnenkomst wordt je verzocht om de handen te desinfecteren met desinfect die wij klaar zetten.  

Tenslotte schenken wij momenteel geen koffie, thee of water zoals je van ons gewend bent. Je kunt desgewenst natuurlijk wel een eigen flesje water o.i.d. meebrengen. 

(Beeld)bellen
Voor het (beeld)bellen is het van belang dat je in een rustige ruimte plaatsneemt waar je niet gestoord kan worden en dat je op het betreffende tijdstip bereikbaar bent. Onze ervaring is dat computers beter werken dan telefoons of tablets en de verbinding het beste is met Google Chrome. Zorg voor een computer met goede internetverbinding, microfoon en camera.

Deze maatregelen gelden tot nader order.

Routebeschrijving 
Op de begane grond is per 17 maart 12:00 uur het Regionale Coronacentrum operationeel.

LET OP! Je mag vanaf dinsdag 17 maart 12:00 onder geen beding gebruik maken van de ingang van de Spoedpost/Gezondheidscentrum.
Je neemt dan de hoofdingang van het ziekenhuis en volgt dan het bordje 'route 90 psychotherapeut'  op de aangegeven route langs het restaurant binnendoor naar het N-Gebouw. Je neemt in het gezondheidscentrum de trap naar de eerste verdieping (dan bovenaan linksaf de hoek om borden praktijk voor gezondheidspsyhchologie volgen) of de lift naar de eerste verdieping (dan bovenaan rechts en direct links de gang borden praktijk voor gezondheidspsyhchologie volgen ). Er is geen centraal aanmeldpunt of receptie maar je kunt even wachten bij onze wachtkamer, we komen je daar op het afgesproken tijdstip halen. 

Tot 15 mei 2020 kun je gratis parkeren op P1 (het hoofdparkeerterrein aan de voorzijde van het Alrijne Ziekenhuis).
Na 15 mei kan er geparkeerd worden op P2. 

Voor vragen zijn we bereikbaar op  071 541 45 32.