Praktijk voor gezondheidspsychologie

Maatregelen coronavirus

Wij volgen de adviezen van het RIVM om verspreiding van het virus zo veel mogelijk te voorkomen. We gaan zorgvuldig om met  jouw onze veiligheid. 

Afspraken op de praktijk
Een aantal therapeuten heeft besloten om de gesprekken gewoon op de praktijk te laten plaatsvinden. Een afstand van ten minste 1,5 meter wordt gehanteerd. Voor het toepassen van hygiënemaatregelen en gedragsregels in de praktijk attenderen we je er op dat bij koorts, verkoudheid of hoesten van de behandelaars of patiënten de afspraak afgezegd wordt. Daar worden geen no show kosten voor in rekening gebracht. Er kan bij afzegging door cliënt of behandelaar gekeken worden naar andere vormen van contact zoals (beeld) bellen. Verder geven we geen handen, houden we afstand en doen wij zelf de deur open en dicht.

(Beeld)bellen
Lidwien Cornelissens, Eva Kern, Antoinette Timan Hanneke Suidman en Lottelien Veldman zien momenteel geen cliënten op de praktijk. Afspraken worden via (beeld)bellen gedaan. De betreffende therapeut zal je hiervan op de hoogte stellen. De afspraken zullen op hetzelfde tijdstip plaatsvinden.

Voor het (beeld)bellen is het van belang dat je in een rustige ruimte plaatsneemt waar je niet gestoord kan worden en zorg dat je op het betreffende tijdstip bereikbaar bent. De behandelaar zal proberen maximaal twee maal contact te zoeken, mocht dit niet slagen dan vervalt de sessie en gelden de no show tarieven.

Deze maatregelen gelden tot nader order maar in ieder geval tot 6 april.

Routebeschrijving 
Op de begane grond isper 17 maart 12:00 uur het Regionale Coronacentrum operationeel.

LET OP! Je mag vanaf dinsdag 17 maart 12:00 onder geen beding gebruik maken van de ingang van de Spoedpost/Gezondheidscentrum.

PARKEREN
Je kunt gratis parkeren op P1 (het hoofdparkeerterrein aan de voorzijde van het Alrijne Ziekenhuis).

Je neemt dan de hoofdingang en volgt dan het bordje 'route 90 psychotherapeut' (waarop ook gele bordjes geplakt zijn met daarop 'Goudeket Fysiopraktijk') op de aangegeven route langs het restaurant binnendoor naar het N-Gebouw. Je neemt in het gezondheidscentrum de trap naar de eerste verdieping (dan bovenaan linksaf de hoek om borden praktijk voor gezondheidspsyhchologie volgen) of de lift naar de eerste verdieping (dan bovenaan rechts en direct links de gang borden praktijk voor gezondheidspsyhchologie volgen ). Je kunt dan in de wachtkamer plaatsnemen waar de therapeut je komt halen.

Voor vragen zijn we bereikbaar op  071 541 45 32.