Praktijk voor gezondheidspsychologie

Maatregelen coronavirus

Wij volgen de adviezen van het RIVM om verspreiding van het virus zo veel mogelijk te voorkomen. We gaan zorgvuldig om met  jouw en onze veiligheid. We willen de zorgverlening zoveel mogelijk doorgang laten vinden. Jouw behandelaar informeert je of de gesprekken face to face plaatsvinden of via beeldbellen. 

Afspraken op de praktijk 
Verkoudheidsklachten? Blijf thuis!
Van onze bezoekers en cliënten verwachten wij dat deze zich aan de richtlijnen van het RIVM houden en thuis blijven als zij klachten als niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of verhoging tot 38 graden Celsius hebben. Ook blijf je thuis als iemand in je huishouden deze klachten heeft. Zijn er klachten laat ons dan weten dat jij of je kind niet naar de praktijk komt. De afspraak op de praktijk wordt dan in principe vervangen door een (beeld) bel consult op het tijdstip dat de afspraak op de praktijk gepland staat. Mocht de behandelaar zelf ziek worden dan wordt het consult indien mogelijk ook omgezet in een (beeld)belsessie.

Mondkapje
Wij verzoeken je vriendelijk om bij het betreden van het gezondheidscentrum een mondkapje te dragen.

Kom op tijd, houdt afstand en desinfecteer de handen
Verder verzoeken wij je om niet eerder dan het afgesproken tijdstip aanwezig te zijn om zo de wachtkamer zo min mogelijk te hoeven gebruiken. Wij hanteren vazelfsprekend de 1,5 meter afstand regel. Voor binnenkomst wordt je verzocht om de handen te desinfecteren met desinfect die bij de ingang van het gezondheidscentrum staat.

Koffie en thee
Tenslotte schenken wij momenteel geen koffie, thee of water zoals je van ons gewend bent. Je kunt desgewenst natuurlijk wel een eigen flesje water o.i.d. meebrengen. 

(Beeld)bellen
Voor het (beeld)bellen is het van belang dat je in een rustige ruimte plaatsneemt waar je niet gestoord kan worden en dat je op het betreffende tijdstip bereikbaar bent. Onze ervaring is dat computers beter werken dan telefoons of tablets en de verbinding het beste is met Google Chrome. Zorg voor een computer met goede internetverbinding, microfoon en camera.

Deze maatregelen gelden tot nader order.

Routebeschrijving 
Via de ingang van de Spoedpost komt je in het Gezondheidscentrum. Daar neem je de trap naar de eerste verdieping (dan bovenaan linksaf de hoek om borden praktijk voor gezondheidspsychologie volgen) of de lift naar de eerste verdieping (dan bovenaan rechts en direct links de gang borden praktijk voor gezondheidspsychologie volgen ). Er is geen  centraal aanmeldpunt of receptie maar je kunt  wachten in onze wachtkamer. We komen je daar op het afgesproken tijdstip halen. 

Parkeren:   Parkeren op ons parkeerterrein is weer mogelijk maar wel beperkter dan voorheen vanwege de daar geplaatste coronapost.  Het verzoek is daarom aan personen die goed ter been zijn, om te parkeren op P1. Na afloop van het gesprek kun je voor 1 euro een uitrijmunt kopen bij je therapeut.

Voor vragen zijn we bereikbaar op  071 541 45 32.