Praktijk voor gezondheidspsychologie

Veilig aanmelden

Routebeschrijving

Het Gezondheidscentrum Rijnland, waar wij onderdeel van zijn, is gevestigd in gebouw N van het Alrijne ziekenhuis. Gebouw N ligt aan de achterzijde van het ziekenhuis. Via de ingang van de Spoedpost komt je in het Gezondheidscentrum. Onze Praktijk voor Gezondheidspsychologie ligt op de 1e verdieping. 

Je neemt in het gezondheidscentrum de trap naar de eerste verdieping (dan bovenaan linksaf de hoek om borden praktijk voor gezondheidspsychologie volgen) of de lift naar de eerste verdieping (dan bovenaan rechts en direct links de gang borden praktijk voor gezondheidspsychologie volgen ).  Er is geen  centraal aanmeldpunt of receptie maar je kunt  wachten in onze wachtkamer. We komen je daar op het afgesproken tijdstip halen. 

 PARKEREN
Naast lopend en op de fiets zijn we per auto gemakkelijk bereikbaar. Parkeren op ons parkeerterrein is mogelijk. Na afloop van het gesprek kun je voor 1 euro een uitrijmunt kopen bij je therapeut.  

Let op: Momenteel vinden er veel bouwwerkzaamheden plaats rondom het ziekenhuis. Het parkeerplein voor patiënten is wel gewoon bereikbaar.