Antoinette Timan


GZ-psycholoog / psychotherapeut

Na ruim 20 jaar in verschillende grote GGZ-instellingen te hebben gewerkt, ben ik sinds kort begonnen bij de praktijk voor gezondheidspsychologie. Ik werk zowel met kinderen, jongeren, hun ouders als (jong)volwassenen.

Ik richt me op verschillende emotionele klachten zoals angsten, somberheid, trauma, onzekerheid, psychosomatische klachten, hechtingsproblematiek en levensfase/identiteitsproblematiek. Ik bied zowel basis GGZ (GBGGZ) als specialistische GGZ (SGGZ). In mijn werk vind ik het belangrijk om iemand goed te leren kennen en samen te onderzoeken waar de klachten vandaan komen en welke hulp hierbij het best aansluit.

Ik werk middels cognitieve gedragstherapie, inzichtgevende therapie, mentaliseren bevorderende therapie (MBT), EMDR en systeemtherapie. De behandeling is zo lang als nodig, maar zo kort als mogelijk.

Tevens ben ik aangesloten bij de volgende vakverenigingen: LVVP (landelijke vereniging voor vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten), VKJP (vereniging voor kinder- en jeugdpsychotherapie), VEN (Vereniging EMDR Nederland) en ZP Jeugd Holland Rijnland (Zelfstandige Praktijken GGZ Holland Rijnland).

Ik heb voor 2017 een contract met Multizorg VRZ. Voor 2018 heb ik  contracten met VRZ (BGGZ en SGGZ), CZ (BGGZ), DSW (BGGZ en SGGZ) en VGZ (BGGZ). Heeft u een andere verzekeraar, dan gaat de rekening naar uzelf en kunt u deze indienen bij uw verzekeraar. Zie voor meer informatie onder het kopje “Tarieven”.

Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdagochtend en donderdag.

BIG registratienummers GZ-psycholoog 09059931425 / Psychotherapeut 29059931416
AGB zorgverlenerscode 94015670
AGB praktijkcode 94063232
KVK 68737572

Ik  verwerk medische gegevens van mijn cliënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens heb ik privacy hoog in het vaandel staan. In mijn privacyverklaring kunt u lezen welke persoonsgegevens ik verwerk en waarvoor. Tevens staat in de privacyverklaring opgenomen welke rechten u heeft. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u contact opnemen met Antoinette Timan 071-541 45 32.

 Link naar mijn kwaliteitsstatuut

terug naar psychologen