Welkom op de site van de Praktijk voor Gezondheidspsychologie

Voor betrokken en professionele hulp


Veilig aanmelden

De praktijk

Welkom op de site van de Praktijk voor Gezondheidspsychologie. Wij zijn een vrijgevestigde psychologen praktijk en bieden zorg aan zowel kinderen, jongeren als volwassenen.

Wij bieden zorg aan kinderen, jongeren en  volwassenen. In de Praktijk voor Gezondheidspsychologie werken de psychologen Eva Kern, Wim Meertens, Lottelien Veldman, en psychotherapeut Antoinette Timan samen in de praktijk. Ook werken wij samen met psychotherapeut Lidwien Cornelissens en systeemtherapeut Irma Siecker. Iedere therapeut heeft zijn of haar eigen specifieke professionele deskundigheid, specialisatie en doelgroep, maar tevens is er veel overlap.  
Wij zijn een vrijgevestigde, kleinschalige praktijk en streven een toegankelijke en persoonlijke benadering na. Onze doelstelling is om kwalitatief hoogstaande psychologische zorg te verlenen.
Op deze website kunt u lezen wie we zijn, waarvoor u bij ons terecht kunt en wat wij voor u kunnen doen. Als u meer wilt weten kunt u altijd contact opnemen.

Evaluatieformulier

Wij willen u graag goed helpen, uw ervaring is dus belangrijk. Wij willen u vriendelijk verzoeken dit formulier aan het einde van uw behandeling in te vullen.

vul hier in