Wim Meertens

Klinisch psycholoog/GZ psycholoog/ gedragstherapeut VGCt & supervisor, systeemtherapeut NVRG

Ik heb sinds 1985 ervaring opgedaan in verschillende GGZ instellingen, eerst in de GGZ verslavingszorg. Vanaf 1999 werk ik met kinderen en heb ik bij verschillende GGZ instellingen gewerkt. Dit werk vond en vind ik inspirerend omdat bij kinderen de levensloop begint en patronen binnen gezinnen worden gemaakt. Ik heb me in mijn werk gespecialiseerd in angststoornissen en traumatische ervaringen bij kinderen. Sinds 2001 werk ik voor de Praktijk voor Gezondheidspsychologie en behandel ik zowel volwassenen als kinderen maar ook relatiepartners en gezinnen. Vanuit mijn opleiding ben ik sterk beïnvloed door de Cognitieve Gedragstherapie en Systeemtherapie. Ik ben verder opgeleid in EMDR, Schematherapie en MBT. Ik ben lid van LVVP, VGCt en NVRG. Mijn ervaring is dat naast  de inzet van goede technieken een goede behandelrelatie van belang is, en besteed ik daar aandacht aan, ook met gebruik van humor. Voor niet vergoedde zorg (relatiegesprekken bijv )reken ik 95 per consult.

Ook ben ik supervisor bij de VGCt. Voor gedragstherapeuten of voor klinisch psychologen / psychotherapeuten die supervisie of leertherapie willen geef ik dit op het praktijkadres. De supervisietarieven voor 2022 zijn 90,00 euro per klokuur. Tenslotte geef ik les voor verschillende opleidingsinstituten in de GGZ.

Ik heb met alle zorgverzekeraars een contract.

BIG registratienummer 59049249425
AGB zorgverlenerscode 94000873
AGB praktijkcode 94055700
KVK 63845229

Ik  verwerk medische gegevens van mijn cliënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens heb ik privacy hoog in het vaandel staan. In mijn privacyverklaring kunt u lezen welke persoonsgegevens ik verwerk en waarvoor. Tevens staat in de privacyverklaring opgenomen welke rechten u heeft. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u contact opnemen met Wim Meertens op 071-541 45 32.

Link naar mijn kwaliteitsstatuut