Lottelien Veldman
Gz-psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut VGCt

Vanaf 2005 heb ik ervaring op gedaan in de geestelijke gezondheidszorg. Begin 2016 heb ik de overstap gemaakt naar PVG psychologen. Hier behandel ik vaak voorkomende klachten zoals:
·-
Angst- en paniekklachten, fobiën, dwang
- Traumaproblematiek 
- Depressieve stoornissen
- Stress- en werk gerelateerde problemen
- Rouw, zingeving en levensfaseproblematiek
- Assertiviteit en zelfbeeldproblematiek

Ik maak gebruik van een breed scala aan methoden die ik flexibel inzet. De methoden waar ik mee werk zijn Cognitieve Gedragstherapie, EMDR, elementen uit de Schemagerichte therapie, Oplossingsgerichte therapie en E-health.

Ik streef in mijn behandelingen een betrokken, toegankelijke maar ook een actieve en doelgerichte houding na. Centraal staan kwaliteit, effectiviteit en snelheid.

Mijn praktijk is gevisiteerd door de LVVP. Dit houdt in dat ik in mijn praktijk voldoe aan de kwaliteitscriteria die deze beroepsvereniging stelt.
 Ik ben lid van de VGCT, de LVVP en aspirant lid van de Vereniging EMDR Nederland.  Ik heb met alle zorgverzekeraars een contract. Mijn werkdagen zijn: maandag (tot half drie), dinsdag en donderdag.


BIG registratienummer 69912031625
AGB zorgverlenerscode 94009194
AGB praktijkcode 94000570
KVK 65627393

Ik  verwerk medische gegevens van mijn cliënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens heb ik privacy hoog in het vaandel staan. In mijn privacyverklaring kunt u lezen welke persoonsgegevens ik verwerk en waarvoor. Tevens staat in de privacyverklaring opgenomen welke rechten u heeft. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u contact opnemen met Lottelien Veldman 071-541 45 32.

Link naar mijn kwaliteitsstatuut.

Ik ben lid van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en ben gevisiteerd in 2021 op basis van de LVVP-kwaliteitscriteria. Het visitatiecertificaat is geldig voor 5 jaar.