Eva Kern

Eerstelijnspsycholoog NIP/ Gz-psycholoog

Ik ben in 1994 afgestudeerd en werk sindsdien als eerstelijnspsycholoog bij de Praktijk voor Gezondheidspsychologie. Ik behandel diverse klachten zoals angst- spannings- en somberheidsklachten. Tevens behandel ik mensen met arbeidsgerelateerde problemen, traumatische ervaringen en verlies (rouwverwerking). Ik pas verschillende behandelmethoden toe maar met name Cognitieve gedragstherapie, Cliëntgerichte therapie en Oplossingsgerichte therapie.
Mijn specialiteit is de behandeling van mensen van andere culturen. Ik spreek Engels en Hongaars en ik kan in deze talen ook mensen behandelen.  Ik ben lid van het NIP en de vereniging NVGzP. Ik heb met alle zorgverzekeraars een contract in 2022 behalve met Menzis.

BIG registratienummer59051666025. 
AGB zorgverlenerscode 9400767
AGB praktijkcode 94057533
KVK 63936992

Ik  verwerk medische gegevens van mijn cliënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens heb ik privacy hoog in het vaandel staan. In mijn privacyverklaring kunt u lezen welke persoonsgegevens ik verwerk en waarvoor. Tevens staat in de privacyverklaring opgenomen welke rechten u heeft. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u contact opnemen met Eva Kern 071-541 45 32.

Link naar mijn kwaliteitsstatuut.

terug naar de therapeuten