Hanneke Suidman

GZ-psycholoog / Cognitief Gedragstherapeut 

Na mijn afstuderen als psycholoog heb ik de therapeuten opleiding gevolgd bij de Vereniging voor Gedrags en Cognitieve therapie. Ik heb een poos met verstandelijk beperkten gewerkt. Een aantal jaren heb ik als therapeut in twee kleine Ggz praktijken in Rotterdam gewerkt. Daarna ben ik 25 jaar werkzaam geweest in een eigen praktijk voor basis ggz in Boskoop.
Ik heb vele jaren ervaring als supervisor (opleider collega’s) en naast mijn therapeuten werk heb ik ook jarenlang gedeeltelijk gewerkt als mediator (conflictbemiddeling). In de mediations heb ik ervaring opgedaan met echtscheidingsproblematiek en het opstellen van ouderschapsplannen.

Sinds 2017 werk ik bij Pvg psychologen.  Ik behandel een breed scala aan klachten:
-Angst en paniekklachten, fobieën en dwang.
- Depressieve stoornissen.
-SOLK (somatisch niet/gedeeltelijk verklaarde medische klachten).
-Burnout, rouw en zingeving.
-Traumaproblematiek.
-Assertiviteit en zelfbeeldproblematiek.
-Partner-relatietherapie.

De methoden waar ik mee werk zijn Cognitieve Gedragstherapie, Schematherapie, Kortdurende Psychodynamische Psychotherapie, Oplossingsgerichte therapie, inzicht gevende gesprekken, E-health, Emdr en systemische methoden (partnerrelatie).

In mijn werk heb ik aandacht voor de persoon achter de klachten, realiteitszin vind ik belangrijk, ik wil vooral sámen werken met cliënten, met als doel cliënten sterker te laten worden, in hun eigen kracht te laten komen, zodat zij weer zelfstandig verder kunnen.

Mijn praktijk is gevisiteerd door het NIP en gecertificeerd. Dit betekent dat ik in mijn werk aan alle door de beroepsgroep opgelegde vereisten voldoe.
Lid van het NIP.

Met alle zorgverzekeraars heb ik een contract (2020 en 2021) behalve met Caresq (in 2020).
Werkdagen: woensdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend.

BIG registratienummer 79050809425
AGB zorgverlenerscode 94000159
AGB praktijkcode 94000123
KvK nummer 27350815

Ik  verwerk medische gegevens van mijn cliënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens heb ik privacy hoog in het vaandel staan. In mijn pricavyverklaring kunt u lezen welke persoonsgegevens ik verwerk en waarvoor. Tevens staat in de privacyverklaring opgenomen welke rechten u heeft. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u contact opnemen met mw. J.Ph. (Hanneke) Suidman op telefoonnummer 071-5414532.

Link naar mijn kwaliteitsstatuut.

.

terug naar psychologen