Hanneke Suidman

GZ-psycholoog / Cognitief Gedragstherapeut 

Sinds 1994 werk in als behandelend psycholoog in de basis Ggz. Na mijn afstuderen (1987) heb ik de therapeuten opleiding bij de Vereniging voor Cognitieve en Gedragstherapie gevolgd. In diverse kleine praktijken heb ik ervaring opgedaan. In Boskoop heb ik vijfentwintig jaar een eigen praktijk gehad. Vanaf 2017 werk bij de Praktijk voor Gezondheidspsychologie. Begin 2022 ben ik met pensioen gegaan, maar ben nog één dag per week werkzaam.

In de lange periode die ik werk in de Ggz heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met mensen met uiteenlopende psychische aandoeningen. Ik behandel een breed scala aan klachten zoals angsten, fobie en dwang, depressieve stoornissen, stress gerelateerde problematiek, trauma problematiek, assertiviteit en zelfbeeldproblematiek, burn-out, rouw en zingeving, somatische pijnen waarvoor geen medische verklaring is. 

De methoden waar ik mee werk zijn Cognitieve Gedragstherapie, Schematherapie, Oplossings- gerichte therapie, emdr, inzicht gevende technieken, psycho-educatie en het gebruik van de systeemtheorie.

Een goed contact met cliënten staat voor mij centraal, met het accent op samenwerken. Om door het opdoen van inzicht en oefenen met nieuwe vaardigheden herstel van de klachten te realiseren. Ook is het mogelijk persoonlijke groei tot stand te brengen. Mijn werkhouding is doelgericht en met zin voor realiteit.

Met Zorg en Zekerheid heb ik een contract. Verzekerden bij andere zorgverzekeraars ontvangen een nota en kunnen deze zelf declareren bij de zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar vergoed volgens de polisvoorwaarden (doorgaans een bedrag tussen 60 en 100%).

BIG registratienummer 7905080425
AGB zorgverlenerscode 94000159
AGB praktijkcode 94067866
KvK nummer 91265282

Ik  verwerk medische gegevens van mijn cliënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens heb ik privacy hoog in het vaandel staan. In mijn privacyverklaring kunt u lezen welke persoonsgegevens ik verwerk en waarvoor. Tevens staat in de privacyverklaring opgenomen welke rechten u heeft. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u contact opnemen met mw. J.Ph. (Hanneke) Suidman op telefoonnummer 071-5414532.

Link naar mijn kwaliteitsstatuut.

.

terug naar psychologen