Hanneke Suidman

mw. J.Ph. (Hanneke) Suidman op telefoonnummer 0172-404130.

GZ-psycholoog / Cognitief Gedragstherapeut en Supervisor VGCt / Registermediator MfN
In 1987 ben ik afgestudeerd als psycholoog en heb ik eerst enkele jaren gewerkt met verstandelijk beperkten. Sinds 1994 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk in de eerstelijns GGZ in Boskoop. In de lange periode dat ik werkzaam ben in de GGZ heb ik veel ervaring kunnen opdoen in het werken met mensen met uiteenlopende psychische aandoeningen. Ik behandel een breed scala aan klachten:

·      angsten, fobieën en dwang
·      depressieve- en somatoforme (pijn en niet verklaarde medische klachten) stoornissen
·      burn-out, rouw en zingeving
·      trauma problematiek
·      assertiviteit en zelfbeeldproblematiek
·      partner-relatietherapie

De methoden waar ik mee werk zijn Cognitieve Gedragstherapie, Schematherapie, Oplossings- gerichte therapie, EMDR en systemisch (partnerrelatie).
Mijn praktijk is gevisiteerd door het NIP en gecertificeerd. Dit betekent dat ik in mijn werk aan alle door de beroepsgroep opgelegde vereisten voldoe.
Deze kwaliteit van werken geldt vanzelfsprekend ook voor mijn werk in de Praktijk voor Gezondheidspsychologie. Mijn werkhouding is doelgericht, met zin voor realiteit en met het accent op samenwerken in de relatie met cliënten.

Naast therapeut geef ik supervisie aan collega’s in opleiding tot therapeut en doe ik mediations (conflictbemiddeling en het opstellen van ouderschapsplannen). 

Lid van het NIP, LVVP, VGCt en MfN
Met alle zorgverzekeraars heb ik een contract (2017 en 2018).

Aanwezigheid: op woensdag werk ik bij PVG psychologen.

BIG registratienummer 79050809425
AGB zorgverlenerscode 94000159
AGB praktijkcode 94000123
KvK nummer 27350815

Ik  verwerk medische gegevens van mijn cliënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens heb ik privacy hoog in het vaandel staan. In mijn privacyverklaring kunt u lezen welke persoonsgegevens ik verwerk en waarvoor. Tevens staat in de privacyverklaring opgenomen welke rechten u heeft. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u contact opnemen met mw. J.Ph. (Hanneke) Suidman op telefoonnummer 0172-404130.

.

terug naar psychologen